F1 hírek

F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. A csapatfőnök szerint a lehető legjobb döntést hozták meg.


Red Rc Rc Car News Roche Rapide F1 Evo 1 10th Formula Car Kit Rc Cars Car Kit Cars

Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai.

. Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1. Ez a modell Norris új barátnője. Az Alfa Romeo újonca hatalmas balesetet szenvedett a.

Úgy hogy tisztán csináltad mint egy Smooth operator utalt Sainz egyik becenevére. Káosz már a rajt előtt taktikai sakkjátszma ütközések megosztás F1 Hírek. Innen kellett kiszedni Csout a balesete után képek.

Jól vagyok a glória megment. Sainz hitetlenkedő nevetése mindent elárult a meglepettségéről. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Forma-1-es Brit Nagydíj amelyet Carlos Sainz kezdhet meg az élről majd Red Bull Ferrari Red Bull sorminta jön íme a rajtrács.

Nem lehet teljes az öröm a Ferrari csapatánál miután Charles Leclerc lemaradt a dobogóról egy stratégiai döntés miatt. Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou balesetéből videók. Hamilton kerékcseréjét elrontották 3452 Lewis Hamilton dolgát csapata nehezítette kerékcseréjében majd 15 másodperc maradt így a brit világbajnok a Ferrarik mögé jött vissza lemaradása 4 másodperc volt.

Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról. Talán mi jobban feltekertük a motort Vettel pénteki gondjai vasárnap visszaüthetnek Russell elismerően nyilatkozott Verstappenről. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai.

Megváltoztatta Russell személyiségét a Mercedes-szerződés Norris szerint. Ijesztő jelenet a glória megmentette az F2-es pilótát. Nem a halálos fenyegetéseken hanem a hülye kommenteken melyeket figyelemfelkeltés.

Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság. Verstappen kemény versenyben nyerte az első Miami Nagydíjat. Sainz az új sztár Leclerc dühös Hamilton oroszlán nemzetközi sajtóvisszhang.

A harmadik helyen Carlos Sainz végzett. Lando Norris Dubajban vakációzik új barátnőjével Luisinha Oliveirával. Elképesztően ijesztő volt.

Sainz szerint nagyon szoros időmérő várható ma Silverstone-ban Norris. 5 verseny 0 célba érkezés átok ül Leclerc-en Monacóban. Öt verseny nulla célba érkezés a.

Russell kiakadt nem hagyták versenyezni vezesshu George Russell önhibáján kívül esett ki hazai versenyén a Forma-1-es Brit Nagydíjon pedig csak a társán. Élen a Ferrari nyomában a. Riccardo Adaminak volt válasza.

Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról - videó. 1531 - Horrorbaleset és Sainz első győzelme a Brit Nagydíjon. Forma-1 Brit Nagydíj Hírek.

Javult a Mercedes Hamilton elégedett F1. Hamilton beszólt Verstappennek Binotto elmagyarázta a. Íme a 2022-es F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa Sainz először pole-ban Verstappen és Leclerc egymás mellett.

Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou balesetéből videók. Nem Wéber Gábor közvetíti a Brit. Sainz az új sztár Leclerc dühös Hamilton oroszlán nemzetközi sajtóvisszhang.

Ha a kezdetekkor 2019-ben láttam volna őket nagyobb hatással lett volna rám de mára megérthettem mikor nevethetek ezeken. 4719 likes 441 talking about this. Új hírek a kínai pilóta állapotáról GPhírek Az FIA egy rövid közleményben tájékoztatott a rémisztő balesetet szenvedő pilóta állapotáról.

Azt írták Csout egészségesnek nyilvánították és kiengedték a kórházból tehát szerencsére ijedtséggel megúszta a felborulást. Verstappen az élen kapott defektet a Ferrarik többször egymásnak feszültek. Óriási bukás után Sainz első győzelme.

Barátja Lando Norris szerint megváltozott George Russell amióta a Mercedes versenyzője. Leszámolás a Vettel-korszak démonjaival Binotto a Ferrari feltámadásáról. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból.

Sainz megkapta a csapatutasítást. Hatalmas csatát vívott a győzelemért Max Verstappen és Charles Leclerc végül a holland győzelmével zárult az első Miami Nagydíj. Vettel szerint az F1 jobbá tehetné a világot A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia mert a csúcskategória szükségletei nem azonosak a mindennapokéival azonban az F1-nek komoly felelőssége lehet a jövő kapcsán.

Az idény során már többször is közel állt ahhoz hogy megszerezze F1-es pályafutása első pole-ját ám hogy éppen ezen az esős. Az esélyük már 2017-ben és 2018-ban is megvolt megosztás F1 Hírek. Forma1 hírek a legfrissebb hírek a forma1 világából.

Cirkusz és ami mögötte van. A McLaren versenyzője állandó támadásokról halálos fenyegetésekről és az. Csou átugratta a gumifalat Albon flipperezett videón a rajt utáni esetek.

Nem akarom hogy a csalódot. Ha még gyorsabban. Zhou horrorisztikus balesetével kezdődött safey car utáni tízkörös sprinttel végződött a Brit Nagydíj.

Az FIA egy rövid közleményben tájékoztatott a Brit Nagydíj rajtjánál rémisztő balesetet szenvedő pilóta állapotáról. Formula 1 F1 July 3 2022. Hihetetlen versenyző nem hibázik F1.

Hamilton beszólt Verstappennek Binotto elmagyarázta a. Charles Leclerc a Ferrari pilótája még mindig hisz abban hogy idén megnyerheti a bajnoki címet. Új hírek a kínai pilóta állapotáról.


فورمولا واحد موقع ويلز Renault Sport F1 New Renault


Pin On Formule 1


Pin By Levi On O P E N W H E E L Racing Formula 1 Open Wheel Racing


Pin En Formula 1


Pin On F1 Model Cars


Mclaren Mclarenf1 Twitter Mclaren Maclaren Cars Formula 1


Fanstasy Jaguar R6 Livery At High Res Professional Motorsports Photography Jaguar Motorsport Super Sport Cars


Formula E Autodromo Hermanos Rodriguez 2017 5 F1 Fanatic Formula E Racing Autodromo Hermanos Rodriguez


Micheal Schumacher Benetton Renault B195 F1 1995 British Gp Silverstone Benetton Formula Racing Formula 1 Car


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Stock Car Formula Um Automobilismo


Five Bold Predictions For The 2020 F1 Season Formula 1 F1 Season Formula 1 What Is Set


Pin On Ferarri


F1 Formula Hu 1 Open Wheel Racing Racing Vehicles


Williams Racing On Twitter Carro De Formula 1 Foto Twitter Temporadas


Whatever You Do This Weekend Do It With That F1 Smile Fridayfeeling Vladimirrys Redbullracing Danie Max Verstappen Daniel Ricciardo Formula One


Repost Sochiautodrom F1 Formula1 Formulaone Cantw08 F12017 Please Welcome Mercedes W08 According To Both Racers The Mercedes Gp Mercedes Mercedes Amg


2014 Test In Abu Dhabi With Marcus Ericsson Sauber F1 Team Also Follow Our Our Board News From The Race Track F1 Sauberf1t Race Track Racing F1 Racing


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Concept Cars


Pin On F1

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel